Hier leest u wat onze klanten denken

Ik heb zelf elektriciteit en nijverheidselektronica gestudeerd, en daarnaast ook automechanica, en werk de laatste 10 jaar aan elektrische voertuigen. Ik was dan ook verbaasd over de heel uitgebreide kennis en uitleg van de verkoper, waardoor deze mij overtuigd heeft tot aankoop van 15 panelen en een thuisbatterij. Een week later was alles mooi en netjes geplaatst door twee installateurs die de klus klaarden in amper vier uur tijd. Chapeau! Een echte aanrader!

Marc Pieren

Correcte prijs, goeie opvolging en service, prima job. Ik zou Mirage ten stelligste aanraden.

Ruud De Winde

Geert plaatste mijn zonnepanelen op 23 maart 2017. Gisteren, 24 februari 2018 behaalde ik 100% rendement! En dat na slechts 11 maanden. Deze klant is alvast supertevreden. Laat die zon maar verder schijnen!!!

Vincent Laurent

Beste Geert, Het geleverde werk was perfect. Een aanrader voor alle toekomstige klanten! Doe zo verder Geert.

Guy Van den haute

Uitgebreide en duidelijke uitleg gekregen omtrent de werking en soorten mogelijke zonnepanelen. Ook aandacht voor onze voorkeuren. Vlotte samenwerking en correcte uitvoering van de werken.

Steffi T

Goed uitgevoerde installatie van de zonnepanelen! Verzorgde afwerking, ook de kabels binnenshuis. Afgesproken datum voor installatie werd gerespecteerd. Ook goede hulp ontvangen om nadien een API key te ontvangen om de gegevens van mijn installatie te koppelen aan energy monitoring software. Heel erg tevreden klant!

Jo Janssens

Geert is een man van zijn woord en dat is nogal uitzonderlijk in de bouwsector! Correcte prijzen, prima service en met de glimlach. Absoluut aan te raden voor wie zonnepanelen wil plaatsen.

sigrid leleu

Professionele aanpak, keurig en verzorgd werk, stipt en correct. Kortweg een aanrader.

ERIK

Via Internet bij Mirage terecht gekomen. Was de interessantste prijs en de service was gewoon top! Zeer tevreden met de installatie

Olivier Vangheluwe

Geert geeft goed advies; zorgt voor snelle en efficiente plaatsing; correcte afhandeling; kortom een aanrader.

Hubert

Geert luistert naar de wensen van de klant, levert superwerk met duidelijke afspraken (ook in de naloop van de werken). Ik raad hem aan bij iedereen die zonnepanelen denkt te installeren.

Niels T

Correcte prijs en 100% navolging van gemaakte afspraken. Aanrader!

Jan

Dankzij mijn broer bij Mirage terechtkomen. Op korte tijdsspanne offerte, plaatsing en opvolging. Heel tevreden en ook al een nieuwe klant binnengeloodsd ūüôā

Tom Van Vooren

zeer tevreden over de plaatsing van beide installaties in Dilbeek

yves terryn

We zijn heel tevreden over de plaatsing van de zonnepanelen en de correcte service. Ook het rendement is zoals berekend, onze teller staat onder nul!

Joeri Leupe

Ik ben zeer tevreden van uw service.

Julie Vanhoutte

Heel goed en correcte service. Goede prijzen en goede uitleg. Na de werken alles achtergelaten hoe het was. Prima werk

Tim v

Uitermate tevreden over de service van Mirage en Geert. Geen enkel misverstand, geen enkel probleem. Na een jaar alles nog tip top. Ook de installatie was zeer snel en correct gebeurd. De prijsofferte was de beste uit een vergelijking met 3 andere leveranciers. Aanrader!

Van Camp

Zeer tevreden over de uitleg, de prijzen en de plaatsing door Geert en zijn team ! Een echte aanrader voor iedereen die zonnepannelen wil zetten !

Sandrina bouckaert

Heel tevreden over de service! Klantvriendelijk en betrokken. Softwareproblemen in de dagen na plaatsing werden meteen aangepakt.

Evelien B

zeer tevreden over CV Mirage en Geert. Zijn professionele service en expertise zijn moeilijk te evenaren. In geval van kleine technische storingen ben ik dezelfde dag al geholpen. Uitstekend! En steeds betrouwbaar!

David Plas

Heel tevreden over de service van Mirage! Correct aanbod, snelle en verzorgde installatie.

Joeri Leupe

Goede offerte en zeer duidelijke, correcte uitleg. Goede communicatie en afspraken, aangenaam om mee samen te werken, stipt en correct qua uitvoering, kortom een betrouwbare firma waarmee je met een gerust hart in zee kan gaan! Bedankt!

Kristine Dilen

Onze zonnepanelen werden eind maart 2015 geplaatst. Mirage (Geert) werkte ons dossier van het begin tot het einde op een correcte en zeer snelle manier af. Ook de werken werden feilloos uitgevoerd. Geert komt steeds zijn beloftes na en is steeds gemakkelijk te bereiken (telefonisch en via mail). Deze firma kan ik alleen maar aanbevelen.

Thierry van Kester

Na 4 maanden zeer tevreden over de zonnepanelen. De voorspellingen zijn realistisch en de installatie voldoet zeker aan de verwachtingen. Geert geeft een uitstekende service en de communicatie is zeer goed. Alles is volgens afspraak verlopen. Service na verkoop ook uitstekend. Bedankt, Geert!

Filip Forrez

Via Solvari.be offertes voor zonnepanelen aangevraagd en mirage kwam er als goedkoopste uit. 2 weken na goedkeuren van de offerte, lagen ze op mijn dak. Diezelfde dag nog gekeurd en aangeslote op het net. Zeer tevreden met het resultaat.

Luc van Sint Jan

Op aanraden van onze buren hebben we een afspraak gemaakt met Geert. Hij heeft ons de nodige uitleg gegeven en de offerteprijs was correct. Ik had gevraagd of het mogelijk was om deze zonnepanelen nog voor begin maart te leggen en hij heeft zich aan deze datum ook gehouden. Installatie, configuratie en uitleg zijn perfect verlopen. Een aanrader dus!

Kurt Van Nieuwenhobe

Wij hebben meerdere bedrijven gecontacteerd voor de plaatsing van zonnepanelen. De vakkundige uitleg en eerlijkheid van Geert heeft de doorslag gegeven. De installatie is perfect geplaatst, volgens plan en levert ook het beloofde rendement. Ondertussen laten wij al onze electriciteitswerken door Geert uitvoeren.

Koen Schoenaerts

Bedankt Geert om ons te helpen. Je hebt schitterend werk geleverd. Je kwam al je afspraken na. Een toffe en eerlijke mens. Steeds bereikbaar!

Verdonck Charles

Snelle en keurig afgewerkte installatie. Sterk aan te bevelen. Proficiat Geert!

Paul Van Roy

heerlijk om mee te werken, bereikbaar en snelle reactie professionele raad & uitstekende uitvoering met naleving data, prijs enz… VAKMAN !!! Geert, dank voor alles.

Grade Brigitte

alvorens zonnepanelen te installeren hebben we ons uitgebreid ge√Įnformeerd. Geert wist al onze vragen al deels proactief op te vangen en heeft ons goed begeleid in het keuzeproces. Ook de installatie verliep vlekkeloos. Super renderende installatie! Een tevreden klant

olivier vangheluwe

Afgelopen maand heeft Geert onze zonnepanelen geplaatst. Voorafgaand was hij de enige welke een duidelijk en goed verhaal kon brengen. Ook van de plaatsing zijn we zeer tevreden! Kortom een vakman en daarbij ook een toffe kerel!

Steven Van Roy

In maart 2015 heb ik zonnepanelen laten plaatsen door Mirage. Van de eerste contacten tot en met de plaatsing en de administratieve afhandeling is dat met zorg en conform de afspraken verlopen. De snelle en accurate respons bij vragen, kon ik ook zeer appreci√ęren. Aangename ervaring.

Denise Dolfen

snelle en efficiente plaatsing volgens afspraak,ook snelle feedback via mail

Danny

Geachte We zijn zeer tevreden over Geert,hij komt steeds zijn beloftes na. Gemakkelijk te bereiken en is steeds vlug met oplossing.

Heyvaert -Permel

Een jaar geleden een PV installatie laten uitvoeren door Mirage. Nog steeds tevreden over de keuze, afwerking, service.

Marc DK

Geert kwam bij het eerste bezoek (en ook nadien) zeer professioneel over. Hij speelde kort op de bal voor de vele vragen die we hadden rond de installatie, zonder echt commercieel ingesteld te zijn. Ik ben ervan overtuigd dat hij door het beantwoorden van de vragen echt duidelijkheid wou scheppen, zonder het echte commerci√ęle karakter (waar ikzelf wel belang aan hecht). De installatie is zeer snel, vlot, professioneel en esthetisch uitgevoerd … waarvoor dank. Deze zaak is een echte aanrader!

Segerink - D''Haese

Vorige jaar beslisten we zonne pannelen te plaatsen omdat de prijzen nu heel interressant zijn en omdat we dit ook ecologisch vinden. Ik vroeg overal prijzen. Van Mirage (Geert) kreeg ik meteen een duidelijke prijs en zonder verassingen en het was de beste prijs. De anderen kwamen er allemaal een stuk boven. We beslisten dit dus door hem te doen en we hebben er geen spijt van. Het werd op tijd en heel goed uitgevoerd. We hebben de omvormer van Solaredge genomen, verbonden met internet en kunnen dagelijks onze productie bekijken. Ondertussen raad ik al mijn vrienden aan om dat via Mirage te doen. En het Resultaat : hij voorspelde ons 4,6MWatt, en het jaar is juist afgesloten, we hebben 4,62MWatt productie gehad.

Xavier Delville

We hadden reeds geruime tijd interesse voor zonnepanelen en dankzij positieve feedback van familie die tevreden waren over het geleverde werk van Mirage, hebben we eveneens Geert gecontacteerd voor een offerte. Geert was niet opdringerig en stelde een aantal mogelijkheden volgens budget en verbruik. 14 dagen later waren de zonnepanelen reeds geinstalleerd en gekeurd. Laat de zon nu maar schijnen…Goed werk geleverd door Geert en zijn team ! De snelle communicatie werd eveneens geapprecieerd.

Gert van den Broeck

Zonnepanelen werden geplaatst mei 2012. Prijs / kwaliteit = top! Vooral de klantvriendelijkheid van cv mirage viel op: afspraken werden correct gemaakt en nagekomen. De plaatsing ervan gebeurde proper en afgewerkt. Mooi vakmanschap.

Tom Van Mulders

Mirage werkte ons dossier van onze zonnepanelen van het begin tot het einde op een correcte en zeer snelle manier af. Ook de werken werden feilloos uitgevoerd, de dakwerken inbegrepen. Alle administratie voor de overheid werd door hen afgehandeld. De service nadien mag er ook wezen. Mirage is nog een firma waar je echt kan op tellen !

Alain Spinnoy

Wij hebben onze zonnepanelen laten plaatsen door mirage en dit hebben wij ons geen seconde beklaagd! Propere installatie en de dienst na verkoop is zeer zeer goed. Ik kan iedereen allen maar deze firma aanraden.

Dimitri willems

Zeer tevreden over de levering en plaatsing van onze zonnepanelen door Mirage. Klasse!

lander

Wij hadden aan verschillende firma”s prijsoffertes gevraagd, en wisten al snel wie de beste was, en geloof me een goede vakman is goud waard. Bedankt Geert.

Van Bockstaele Peter

In 2011 zonnepanelen laten plaatsen door MIRAGE, Geert. Prijs-kwaliteit de beste op de markt. Prima dienst na-verkoop. Laat de zon maar schijnen …

Christoph Gysens

Wij hebben onze panelen laten plaatsen in 2011. Gezien onze dakconstructie, was er een versterking nodi, wat gelukkig onmiddellijk werd opgemerkt door Geert. Alles netjes afgewerkt. Perfecte plaatsing en super-service sindsdien. Echt een aanrader !

Patrick Geusens

Aangezien wij ons dak vernieuwd hadden met dakpanplaten hadden wij al enkele keren te horen gekregen dat het plaatsen van zonnepanelen niet mogelijk was. Volgens Geert was dit wel perfect mogelijk. Wij hebben dan ook besloten om op zijn expertise verder te gaan en dit hebben wij ons tot op heden nog niet beklaagd. Alles werd vlot en professioneel afgehandeld. Ook onze vragen achteraf werden snel beantwoord. Voor ons was dit een positieve ervaring

Halewijn De Wagter

Panelen geplaatst 5/2014. Was de enige die direct een prima oplossing had voor ons moeilijk dak (plat+hellend, schaduw). Had ook de combinatie Sunpower panelen met SolarEdge inverter en powerboxes die we zochten. Snelle installatie, prima afwerking zowel binnen als buiten. Scherpe prijs. Vakman.

Johan Meert

Onze zonnepanelen werden in juni 2013, binnen de maand geplaatst, zodat wij nog konden genieten van de gunstige groenestroom certificaten. De berekende stroomgeneratie komt perfect overeen met ons verbruik. Mirage is een professionele firma met fijne mensen. Ten zeerste aan te bevelen.

Luc Lindekens

Onze zonnepanelen werden geplaatst in okt 2012. Vanaf de eerste afspraak is alles heel vlot en correct verlopen. Prima werk en service, ook na de plaatsing. Ook voor andere electriciteitswerken hebben we beroep gedaan op Geert en hiervoor ook alleen maar lof!

Dirk De Bondt

Dankzij de voorgestelde Solaredge DC/DCs (1 per paneel) geen last van rendementsverlies door schaduw van boom voor huis. Installatie is 2.5j operationeel zonder onderbreking en met goed rendement. Plaatsing zeer goed, proper en snel… was cruciaal om nog van de stroomcertificaten te kunnen genieten…

johan janssens

moest iedereen in de bouw zo werken, neemt altijd zijn telefoon op of reageert zeer snel, alle beloftes worden nagekomen en idem voor de planning, aan te raden vakman

Grade Brigitte

een oud spreekwoord zegt : “goede wijn hoeft geen krans” Mirage is over gans de lijn “dik in orde” proficiat !

WILLY DE KNOP

Panelen geplaatst in juni 2011, dus kunnen we nu toch al even oordelen. Rendement zelfs hoger dan beloofd. Prima afgewerkt en prima service. Ik kan Mirage dus ten zeerste aanbevelen.

Freddy Bogaerts

Panelen geplaatst in april 2014, slechts tweetal weken wachttijd na afsluiten contract . Zie: http://home1.solarlog-web.be/18600.html Zeer tevreden en sluit mij aan bij alle voorgaande lovende woorden.

Dirk Roelandt

We zijn héél tevreden van de geleverde diensten en snelle plaatsing. Geert levert een eerlijke & betrouwbare service.

Dany Puttemans

Nog een erg tevreden klant van Mirage. Zeer goede en correcte service, mooie afwerking, zeer degelijke elektrische installatie en goede vakman. We hebben onze PV installatie nu 3 jaar, zonder één enkel probleem tot nu toe. Aanrader!

Bert Bloemen

na tevredenheid van vrienden kontakt opgenomen met Geert . snel maakten een afspraak gemaakt tijdens de afspraak na overleg over prijs en levering direkt beslist. Geert komt vriendelijk en eerlijk over zonder veel onnodige verhaaltjes. Zéér tevreden een vakman als een vriend !!!

Annerel Jan-Roger

Wij kunnen al het goede wat je hier leest alleen maar BEVESTIGEN!! Voor GEERT geen vraag teveel,dank aan de firma mirage!!

Peter lichtert

In 2012 zonnepanelen laten plaatsen. Van offerte tot plaatsing alles perfect. Tot hiertoe nog geen beroep moeten doen op de naverkoopdienst buiten een vraagje waarop direct het juiste antwoord kwam. Zeker aan te raden.

Walter Sonck

BVBA Mirage is een aanrader. Goed advies, vakmanschap en een zeer goede service. Zaakvoerder is een betrouwbaar en vriendelijk man.

Ruymbeke

Beste Geert Wij zijn heel tevreden met je installatie van zowel zonnepanelen als zonneboiler,ook de esthetiek ervan. Mvg Guido

Guido Junius

BVBA Mirage heeft onze PV installatie van A tot Z verzorgd. Goed advies, goede prijs en goede plaatsing. Ook de service na installatie was uitstekend. Geen administratie, alles werd snel geregeld. Een aanrader.

De Vynck

Iedereen had het over zonnepanelen , maar echt overtuigd waren wij niet om deze investering te doen.Maar na een goeie en zeer professionele uitleg van Kurt Joos hoe alles werkt en wat ons de voordelen hiervan zouden opbrengen (tot in de details) van waren onze twijfels weg en hebben we de besloten om de zonnepanelen te laten installeren. De werken en afspraken van het plaatsen van de panelen liep perfect, en de afwerking van tellers binnen in mijn kast is ook zeer proper afgewerkt.

Hans Matthieu

BVBA Mirage heeft in 2012 bij ons zonnepanelen ge√Įnstalleerd. Geert is een √©chte vakman : een volledige, duidelijke offerte – g√©√©n verrassingen. En de levertijd? : komt hij perfect na. De installatie zelf : professioneel , snel. Indien subsidies mogelijk : Geert helpt. En, het aantal geproduceerde kWh beantwoordt aan hetgeen vooraf berekend werd. Het verdient √©cht de aanbeveling om bij Geert te rade te gaan alvorens uw keuze te maken. Wij zijn in elk geval z√©√©r tevreden .

TACK Christiaan

Heb Geert ( zaakvoerder CV Mirage ) enkele jaren terug leren kennen om de verkoop regio groot Dendermonde te realiseren voor PV-installaties. Bij eerste gesprek met Geert wist ik dat ik met de juiste man ging samenwerken. Onze denkpiste stemt geheel overeen, gezien er enkel met hoog kwalitatief materiaal gewerkt wordt. Installaties en service zijn onberispelijk. CV Mirage plaatst PV installaties die ook bij diffuus licht ( = zonder zonlicht) goede opbrengst realiseren. Een absolute aanrader !

Kurt Joos

zijn voor het oogrnblik zeer tevreden over onze zonnepanelen doe zoo voort geert de service was zeer goed dank u

vanden bossche frederick

Alles werkt zoals beloofd,een prima investering en een goede dienst na verkoop.Zeker een aanrader.

De Ridder Kamiel

Betreffende de zonnepanelen kan ik niemand beter aanraden zeker naar kwaliteit , service en prijs. Neem gerust contact met mij !!

Gunnar wauters

Vorig jaar 21 zonnepanelen laten instaleren, zeer tevreden en goede service, bedankt Geert.

Johnny Dillen

2 jaar geleden werden onze zonnepanelen gelegd door BVBA Mirage. Ik kan het iedereen aanraden om met Geert in zee te gaan: vriendelijk, eerlijk, correct, vakman in hart en nieren. Prima service!

Lander De Ridder

Sneller dan verwacht en beter dan verwacht. We hebben de juiste keuze gemaakt met Mirage.

Patrik Van Den Bossche

De zonnepanelensector is voor de particulier geen evidente zaak. Bij Geert, zaakvoerder Mirage BVBA,hadden we van bij ons eerste contact ( een maand geleden ) het gevoel goed begeleid te zijn bij ons plan om zonnepanelen op ons dak te leggen. Ondertussen heeft Geert en zijn team de panelen volgens afspraak geplaatst, correct en proper afgewerkt.De administratieve verplichtingen en keuring inbegrepen. Een service die naam waardig !Laat de zon nu maar schijnen…..M

Willy Dolfen

Zeer tevreden komt altijd zijn afspraken na en na plaatsing kan je altijd op hun rekenen snelle respons en oplossing bij problemen nog geen minuut beklaagd dat ik hen heb gekozen prijs kwaliteit een echte topper.Als je de bomen niet meer door het bos ziet niet twijfelen vertrouw op hun ervaring en volg hun raad op en je zal heel tevreden zijn.

Eric De Smet

Mirage heeft bij ons in juli zonnepanelen geplaatst. Vanaf de eerste kennismaking tot bij de afhandeling van alle administratie: eerlijk en professioneel advies van een vakman die fier is op zijn product. Vriendelijk, behulpzaam en technisch zeer onderlegd. Meer dan uitstekende service, ook na de gebruikelijke werkuren. Ook de afgesproken timing perfect nageleefd. Zo zou het altijd moeten zijn: leuk samenwerken in alle vertrouwen ! Bedankt Geert !

fam. Goossens

Via een vriend heb ik deze firma leren kennen,voor onze zonnepanelen,eerlijke en zeer goeie stielman,een aanrader.

Pascal De Smet

Ik heb 8 zonnepanelen laten leggen door BVBA MIRAGE en alles is perfect afgewerkt volgens de gedane afspraken en staat open om verdere werken te komen uitvoeren zoals gevraagd! Doe zo verder!!! Frank

Frank Bliki

Zonnepanelen geplaatst perfecte dienst betrouwbare vakman, ook na plaatsing altijd bereikbaarhier krijg je wààr voor je geld.

CLARK VAN DER BURGHT

Betreffende zonnepanelen kan je echt geen beter adres hebben. Zeker naar prijs , kwaliteit en ervaring . Contacteer mij gerust !

Gunnar

Een eerlijk en oprecht zaakvoerder. Geeft u correcte informatie prijs en kwaliteit en garantie.Is steeds bereikbaar ook dienst na verkoop. Een echte aanrader!

buyse freddy

komt elke afspraak na, voldoende uitleg.Kijken uit naar onze volgende energie facturen….:-)

Trullemans Dirk

Zonnepanelen zijn de toekomst. De ideale manier om milieu- en zeker energiebewust te denken. Sedert enkele maanden liggen er zonnepanelen op ons dak en wij kijken erna uit om volgend jaar de resultaten te evalueren. Wie aan zonnepanelen denkt, moet niet langer op zoek gaan naar degelijk materiaal, goede service, ervaring, vakmanschap, goede afwerking en excellente dienst na verkoop. Bij Gert Vandenbroeck – mirage-energy vindt u alles onder een dak. Handtekening van een tevreden klant

Christa Salhofen

Reeds enkele jaren geleden heeft deze firma bij ons zonnepanelen geplaatst.Zeer tevreden,prima kwaliteit en uitstekende na service.Een echte aanrader.

Plas Patrick